Spotrepair bij kleine lakschade

Bij een kleine lakschade aan uw auto is het meestal zonde om het complete onderdeel te laten spuiten. Autoschadeherstelbedrijf OostAmbacht in Nootdorp is gespecialiseerd in spotrepair. Hierbij wordt de schade plaatselijk bijgespoten en op deze manier houden we de reparatiekosten laag. Spotrepair is bij uitstek geschikt voor herstel van krassen, bumperschade of kleine deukjes.

Of uw schade ‘geschikt’ is voor spotrepair kan door onze experts worden ingeschat. Over het algemeen kunt u aanhouden dat wanneer uw schade niet groter is dan een A4 blad, spotrepair een goede en vaak voordelige oplossing is.

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u een deuk in uw auto, maar geen lakschade? Dan kunt u bij ons de deuk ook vakkundig laten uitdeuken zonder spuiten. Op deze manier kan de deuk in uw auto snel en voordelig worden hersteld, terwijl de originele lakkleur behouden blijft.

Het uitdeuken van uw schade is een ambachtelijke klus. Onze mensen hebben de kennis en techniek in huis om de schade vrijwel onzichtbaar te herstellen. Mocht het toch nodig zijn om na het uitdeuken de schade te laten spuiten, is dat natuurlijk ook geen probleem.

Benieuwd? Kom gewoon even langs!

Benieuwd wat we in het geval van de schade aan uw auto kunnen betekenen? Rijd dan even bij ons langs en we kijken graag met u mee.

Bij schade bel direct015 310 69 03