Autoschade OostAmbacht is het autoschadeherstelbedrijf van Nootdorp en omgeving. We beschikken over een eigen pand, met daarin een ruime schadewerkplaats, voorzien van onder andere een richtbank en spuitcabine.

Bij Autoschade OostAmbacht begrijpen we dat autoschade altijd vervelend is en daarom proberen wij om de schade voor u zo comfortabel mogelijk te herstellen. Rijd dus bij ons langs zodra u autoschade heeft, wij nemen dan contact op met uw verzekering en herstellen de schade. Onze vakmensen staan voor u klaar, u weet wie er aan uw auto werkt en u wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden. Zo zorgen we dat u, ondanks de schade aan uw auto, toch weer lachend de deur uit gaat.

De mensen

Autoschade OostAmbacht is een Nootdorps familiebedrijf wat in 2001 is opgericht door Robert en Cisca van der Ende. In de loop der jaren heeft het bedrijf een mooie groei kunnen realiseren en in 2010 is daar zoon Damy aan toegevoegd.

Bij Autoschade OostAmbacht wordt door dit team op een gemoedelijke, maar uiterst deskundige wijze gewerkt aan herstel van alle mogelijke vormen van schade aan auto’s, bedrijfswagens, scooters, brommers en motors. Doordat we werken met een relatief klein team, weet u wie er aan uw auto werkt en wordt u altijd te woord gestaan door een voor u vertrouwd contactpersoon.

Milieu

Zorg voor het milieu staat bij Autoschade OostAmbacht is Nootdorp hoog in het vaandel. Binnen het bedrijf proberen wij op een zo duurzaam mogelijke manier te werken. Zo gebruiken wij uitsluitend water gedragen lakken. Doordat deze minder vluchtige stoffen bevatten is dit milieuvriendelijker dan de conventionele lakken. Vanzelfsprekend laten wij de afvalmaterialen uit onze werkplaats via de officiële kanalen afvoeren. Onze inzet op het vlak van duurzaamheid is pasgeleden beloond met het verlengen van onze milieuvergunning. Dat wil niet zeggen dat wij verder stil zitten. Wij willen in de toekomst blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Bij schade bel direct015 310 69 03