Plaatwerk

Daarbij kan het doel zijn om alleen het zogenaamde APK-plaatwerk te herstellen, de vloerdelen zijn hier een voorbeeld van, maar uiteraard kan al het gewenste plaatwerk worden gerepareerd. In sommige gevallen is het bij schade aan de carrosserie of het chassis van de auto ook noodzakelijk om uw auto te laten richten.

Is de schade aan het plaatwerk kleiner dan ongeveer een A4 blad, dan is spotrepair vaak ook een toereikende en relatief voordelige oplossing.

Wanneer het plaatwerk van uw auto is beschadigd, kan dit door Autoschade OostAmbacht worden hersteld. Wij kunnen het plaatwerk dan uitdeuken en/of lassen en hiermee de schade aan uw auto herstellen. Daarbij kan het doel zijn om alleen het zogenaamde APK-plaatwerk te herstellen, de vloerdelen zijn hier een voorbeeld van, maar uiteraard kan al het gewenste plaatwerk worden gerepareerd.

Is de schade aan het plaatwerk kleiner dan ongeveer een A4 blad, dan is spotrepair  vaak ook een toereikende en relatief voordelige oplossing.

Richten

Bij schade aan de carrosserie of het chassis van uw auto, is het noodzakelijk om uw auto te laten richten. Het richten van een auto vergt specifieke apparatuur en kennis. Bij Autoschade OostAmbacht hebben we zowel de ervaring als techniek hiervoor in huis. Onze richtbank is uitgerust met een meetsysteem, waarbij we met behulp van lasertechnieken uw auto tot op de millimeter nauwkeurig kunnen richten.

Bij schade bel direct015 310 69 03