Zorgeloos Autoschadeherstel door perfecte Service

U weet wie er aan uw auto werkt en kunt erop vertrouwen dat het goed komt.

Als u schade heeft aan uw auto, doen we er bij Autoschadeherstelbedrijf OostAmbacht alles aan om het autoschadeherstel zo soepel en comfortabel mogelijk te laten verlopen en houden we u altijd op de hoogte van de voortgang.

Contact met verzekering
Heeft u schade aan uw auto? Wij kunnen voor u het gehele traject, zoals het contact met uw verzekering, taxatie van de schade en eventuele afwikkeling met de schade-expert verzorgen.

Vervangend vervoer
Tijdens de reparatie van uw auto, kunt u altijd gebruik maken van vervangend vervoer. We bieden zowel vervangende auto’s als fietsen.

Halen en brengen
Heeft u geen tijd om uw auto bij ons langs te brengen? Geen probleem. Wij komen uw auto gewoon ophalen en brengen hem weer terug zodra uw autoschade is hersteld. De haal- en brengservice bieden we alleen aan in de directe omgeving van Pijnacker-Nootdorp.

Schadeformulier
Een Europees Schadeformulier is een formulier van meerdere pagina’s dat gebruikt kan worden na een aanrijding. U kunt hier het Europees Schadeformulier downloaden.

Wagenpark Service
Naast schadeherstel voor particulieren, bieden we zakelijk ook het beheer van wagenparken. Alle werkzaamheden op het vlak van autoschadeherstel worden daarbij door ons verzorgd en we zorgen er dan natuurlijk ook voor dat uw gehele wagenpark altijd goed onderhouden en netjes gepoetst rondrijdt.

Bij schade bel direct015 310 69 03