Autoschade?
Bel direct 015 - 310 69 03

Autoschade herstel

Autoschade_herstel_1Schade aan uw auto is altijd vervelend. Bij Autoschade OostAmbacht zorgen we dat de schade zo efficiënt mogelijk wordt hersteld en begeleiden we u bijvoorbeeld in het contact met uw verzekering.

Wij werken aan alle merken auto’s en u kunt voor vrijwel iedere vorm van schade herstel bij ons terecht. Onze deskundige mensen beschikken over alle hoogwaardige gereedschappen voor bijvoorbeeld het uitdeuken, maar ook het richten van uw auto met behulp van een elektronisch meetsysteem.

Tevens heeft onze garage een moderne spuitcabine waar we spuitwerk in alle mogelijke kleuren kunnen aanbieden. Ook is het mogelijk om met behulp van spotrepair uw auto plaatselijk bij te spuiten om zo de reparatiekosten laag te houden. Daarnaast kunnen we autoruiten vervangen, inbraakschade herstellen en nog veel meer.

Autoschade_herstel_2Wanneer u bij ons langs komt met schade aan uw auto, begeleiden we het hele traject: we maken een taxatie rapport van de schade, nemen voor u contact op met uw verzekering en zorgen dat de schade wordt hersteld.

U weet bij Autoschade OostAmbacht wie er aan uw auto werkt en u wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Tijdens de reparatie van uw auto, hebben wij altijd vervangend vervoer beschikbaar.
Zo gaat u ondanks de schade, bij ons toch altijd lachend de deur uit.